Liv og Hoy

 

Liv og Hoy er altså Liv Elin Richardsen og Marius Høy. Vi digger å være på tur, enten det er telt-tur i marka eller tur til langt vekk.

Nå er det tur til langt vekk som står på plakaten, og vi skal være på tur i Asia i litt over fire måneder. Hjelp! Eller… sykt spennende… Det blir noen bilder og historier på bloggen underveis, og vi blir veldig glade for kommentarer.

 

 

 

Marius på jakt etter Coco de Mer
på Seychellene, Praslin.

 

Reklamer

Responses

 1. Hei:)

  Va jo ikke akkurat godt tima å skada handa like før den store reisen!
  Ønske dokker en flott tur! Reiseruta ser fantastisk ut!

  Klem storesøster

 2. Hei dere!

  Så gøy å følge dere her. Høres ut som om dere er
  godt i gang. Fornuftig å sløyfe frityrstekte innsekter til lunsj Liv Elin, – men om ulykken skulle være ute, så kan jeg trøste med at Henrik er vel hjemme og i fin form … men gøy er det ikke med fri flyt fra alle kanaler (om det er på tur eller hjemme) Her står regnet loddrett utenfor, storm i akstene og snø i høyden … Ha en fortsatt god tur. Vi føger med her … Klem og hilsen fra Inge også. Marit.

 3. Hei, så fantastisk å lese om reisen dere foretar, Liv Elin. Jeg kikket innom bloggen for første gang i dag og fikk se alle de fine bildene som viser mange slags opplevelser. Så flinke dere er til å fotografere. En storslagen natur med fjellene i det spesielle lyset. Flott bilde av dere to med opplyst by i bakgrunnen. Så jeg et aldri så lite bordtennisbord også? Hi,hi. Visningen av bildene fungerte utmerket – med teksting også. En imponerende reiserute dere har lagt opp til. Ønsker dere en riktig god tur videre! Vennlig hilsen Rita (tidl. kollega)

  • Ja, helt riktig, du så et bordtennisbord. Vi fant det da vi overnatta på et kloster på Emei Mountain i Kina, og det va hjemmesnekra og eldgammelt. Men det funka utmerket førr å holde varmen! Tenkte på dæ da æ spilte, og det du hadde lært mæ. Gjett kem som fikk kallenavnet «ping-pong-quuen»? Veldig gøy! Stor klem


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: