Publisert av: Liv Elin | 26. februar 2011

Highlights from India

Det e dag 130 på reisen, og vi e tilbake i Delhi etter to ukers rundtur i Rajasthan. Vi har vært ca. en måned i India – og førr et fantastisk land!! Til tross førr at det e enormt mange fattige menneska her, har vi aldri opplevd så mange ekte, varme smil. Vi satt tvers over tre indiske dame på toget her om dagen, og ho ene sa det sånn her ”When you leave India, it`s like something shrink inside you”.

Skjønnheten i India kommer i stor grad fra menneskene.

India e alt på en gang, nydelig natur og fantastiske nasjonalparka vs. skitne bya der du kjempe om plassen med kyr, geiter, tiggerunga, rikshaws og andre farkosta som spyr ut eksos, mens du prøve så godt du kan å ikke trø i avføring eller søppel. Utrulig nok har vi ikke blitt syk, trur det hjalp å holde på en mest mulig vegetarisk diett mens vi har vært her. Når man ser kyllinga, grisa og geiter som går i gaten og spis søppel, friste det forsåvidt ikke særlig med kjøtt uansett.

Fargerikt e bare forbokstaven på det her gigantiske landet som har plass til alle, uansett religion. En mer tolerant religion enn hinduismen skal du leite lenge etter, og bare det å se alle mulige forma førr spiritualitet og religionsutøvelse har vært et eventyr i sæ sjøl. Vi har besøkt et sikh-tempel som lagde mat til 2- 3 000 menneska hver eneste dag uten å ta betaling, blitt velsigna av en brahmin-prest i den hellige byen Pushkar, og sett utallige hindua som har tilbedt shiva, vishnu, ganesh, paravati, lakshmi, krishna eller en anna av de 33 millionan hinduistiske gudan som finnes.

I morra reise vi hjem, og vi glede oss masse til å se alle sammen igjen! Tusen takk til alle som har fulgt oss på bloggen, og tusen takk førr alle hyggelige kommentara!!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer

Responses

  1. God tur og velkommen hjem !

  2. Gøy å følge dere på bloggen og se at dere har hatt en fantastisk tur. Vi unner dere det! Vi er på plass i NY, men gleder oss allerede til å treffe dere til sommeren 🙂

    SKS


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: